NoNotes

CALL US TODAYVOOR INFORMATIE: 06-51030417

EMAIL: hits@nonotes.nl

Zaterdag 4 november trad NoNotes weer op in DOK Zwijndrecht, inmiddels een zeer vertrouwde plek om te spelen voor ons. Voor ruim 100 mensen brachten we 5 nieuwe nummers ten gehore. Nothing Else Matters van Metallica, Shallow van Lady Gaga, Run to You van Bryan Adams, Shut Up and Dance van Walk the Moon en Wat Zou Je Doen van Bløf  waren een groot succes!

Zaterdag 8 juli was NoNotes inclusief onze vaste DJ Louzz gevraagd om op een bruiloft in Zevenhuizen te spelen. Het was in de boerderij "De Koeienstal". Het was enorm warm die dag. Dus in het begin van de avond was iedereen buiten te vinden, maar later kwamen de gasten toch naar binnen en werd er volop gedanst.

Zaterdag 10 juni trad NoNotes inclusief onze Dj Louzz op weer op in DOK, HET restaurant in Zwijndrecht aan het water. Hapjes, drankjes en een muzikaal feestje is altijd gegarandeerd dan. Voor het eerst traden we op met onze nieuwe drummer Jeffrey Streefkerk. Het publiek was weer zo enthousiast en genoot volop.

Zaterdag 24 juni was NoNotes te bewonderen op het Noorparkfestival in Zwijndrecht. Dit is een bruisend muziekfestival, waar naast muziek op de podia nog veel meer te beleven en te doen is. Er waren twee podiums waar de gehele dag muzikale optredens plaatsvonden en NoNotes had de eer om als slotband het festival af te sluiten.

Zaterdag 13 mei trad NoNotes op  in een authentiek en sfeervolle brasserie in een oude boerderij in Hendrik Ido Ambacht genaamd de Heeren van Ambacht. Het was op een verjaardagsfeestje van 2 personen die 60 waren geworden en tevens het laatste optreden met onze drummer Rowdy Muller.

02 Review

" Was bij jullie optreden in Willemstad, vond het geweldige muziek! "

" Je hebt niets teveel gezegd over jullie band. Fantastisch, erg muzikaal!!!!!!"

03 Contact

Voor informatie of boekingen

Tel: 06-51030417
E-mail: hits@nonotes.nl