NoNotes

CALL US TODAYVOOR INFORMATIE: 06-51030417

EMAIL: hits@nonotes.nl

Soul & Food party DOK

Zondag 6 oktober trad NoNotes voor de 4e keer in haar bestaan weer op in DOK Zwijndrecht op een Soul & Food party. Inmiddels is dit restaurant overgenomen door onze zanger Ben en onze toetsenist Bart. Het was weer gezellig druk en voor zo'n 100 man maakte NoNotes en Dj Louzz er weer een feestje van terwijl er heerlijke hapjes werden geserveerd.

Wild West party Bart & Sylvia

Op een feestelijke avond in H.I. Ambacht van onze pianist Bart kon zijn eigen band Nonotes natuurlijk niet ontbreken. Bart en zijn vrouw Sylvia vierden dat ze 50 jaar werden met een fantastisch themafeest 'Wild West'. Ook DJ Louzz was weer van de partij en maakte het feest compleet. Buro RUW had alles weer perfect geregeld met diverse leuke 'Wild West' attracties. 

Binnenvaartdagen Zwijndrecht

NoNotes was onderdeel van het programma op de binnenvaartdagen in Zwijndrecht tussen artiesten als Amazing Stroopwafels en Frans Duijts. Op een schitterende locatie aan het Maasplein trad NoNotes op met als extra een gast optreden van Verena de Ruijter die een nummer van Anouk met ons meedeed.

Feest Rhoon

NoNotes mocht samen met Colin Meijer en onze eigen DJ Louzz een feestje bouwen op een schitterende locatie aan de Essendijk in Rhoon net onder de rook van Rotterdam. DOK zorgde met 8 man personeel voor de catering en de mensen hadden hoorden we na afloop een topavond gehad!

De Esch Rotterdam

Zaterdag 11 mei trad NoNotes op samen met onze DJ LouZZ op een schitterende locatie, namelijk Pompgebouw de Esch in de Paleiszaal te Rotterdam. We mochten een trouwfeestje van Oscar en Kajsa compleet maken. Er werd volop gedanst tot in de late uurtjes.

Koningsdag Klundert

NoNotes had de eer om op Koningsdag in Klundert (inmiddels 2e thuishaven) op te treden. Ondanks het wisselvallige weer was het erg gezellig. Nonotes bracht een deel van hun repetoire ten gehore in een trailer op het mooie versierde plein bij het stadhuis van Klundert.

Crooswijk Rotterdam

Zaterdag 23 maart trad NoNotes op in Zalencentrum Koos in Crooswijk in Rotterdam. NoNotes was uitgenodigd door Willem Boon die ons eerder in DOK had zien spelen en vond de band geweldig. Voorafgaand aan ons optreden op het verjaardagsfeest van Willem trad niemand anders dan Sjoerd Pleijsier op alias Simon Stokvis van de succesvolle serie “Toen was geluk heel gewoon”. 

Zalmhuis Rotterdam

Op zaterdagavond 12 januari trad NoNotes inclusief Dj voor de tweede keer op bij het besloten Nieuwjaarsgala van de Economische Club uit Zwijndrecht. In het prachtige historische Zalmhuis aan de Maas in Rotterdam werd er tussen de gangen weer volop gedanst. Het was een prachtig begin van 2019 en de NoNotes zijn trots hieraan hun muzikale steentje te hebben kunnen bijdragen!

02 Review

" Was bij jullie optreden in Willemstad, vond het geweldige muziek! "

" Je hebt niets teveel gezegd over jullie band. Fantastisch, erg muzikaal!!!!!!"

03 Contact

Voor informatie of boekingen

Tel: 06-51030417
E-mail: hits@nonotes.nl