NoNotes

CALL US TODAYVOOR INFORMATIE: 06-51030417

EMAIL: hits@nonotes.nl

AGENDA

AGENDA

 23-06 Stadion FC Dordrecht
 30-09 Zeeland
 03-12 DOK Zwijndrecht

GENRE

GENRE

Dance Top 40 Disco Classics
70s 80s 90s Soul Motown Latin
Nederlandstalig Jazz Lounge
Blues Rock

 

PROFESSIONEEL GELUID

GELUID

Het licht & geluid bij optredens van NoNotes wordt verzorgd door Connect AV.


Na 3 jaar weer optreden

Vrijdag 22 april trad NoNotes eindelijk weer op in DOK Zwijndrecht na de pandemie. Het laatse optreden was alweer 3 jaar geleden. Ruim 120 mensen waren getuigen van het feestje met een hoog Pelikaan gehalte. Nummers als Angel en Piano Man werden door de menigte hard meegezongen. Ook Dj Louzz maakte er weer een feestje van terwijl er natuurlijk ook weer heerlijke hapjes werden geserveerd.

Soul & Food party DOK

Zondag 6 oktober trad NoNotes voor de 4e keer in haar bestaan weer op in DOK Zwijndrecht op een Soul & Food party. Inmiddels is dit restaurant overgenomen door onze zanger Ben en onze toetsenist Bart. Het was weer gezellig druk en voor zo'n 100 man maakte NoNotes en Dj Louzz er weer een feestje van terwijl er heerlijke hapjes werden geserveerd.

Binnenvaartdagen Zwijndrecht

NoNotes was onderdeel van het programma op de binnenvaartdagen in Zwijndrecht tussen artiesten als Amazing Stroopwafels en Frans Duijts. Op een schitterende locatie aan het Maasplein trad NoNotes op met als extra een gast optreden van Verena de Ruijter die een nummer van Anouk met ons meedeed.

Wild West party Bart & Sylvia

Op een feestelijke avond in H.I. Ambacht van onze pianist Bart kon zijn eigen band Nonotes natuurlijk niet ontbreken. Bart en zijn vrouw Sylvia vierden dat ze 50 jaar werden met een fantastisch themafeest 'Wild West'. Ook DJ Louzz was weer van de partij en maakte het feest compleet. Buro RUW had alles weer perfect geregeld met diverse leuke 'Wild West' attracties. 

Feest Rhoon

NoNotes mocht samen met Colin Meijer en onze eigen DJ Louzz een feestje bouwen op een schitterende locatie aan de Essendijk in Rhoon net onder de rook van Rotterdam. DOK zorgde met 8 man personeel voor de catering en de mensen hadden hoorden we na afloop een topavond gehad!

02 Review

" Was bij jullie optreden in Willemstad, vond het geweldige muziek! "

" Je hebt niets teveel gezegd over jullie band. Fantastisch, erg muzikaal!!!!!!"

03 Contact

Voor informatie of boekingen

Tel: 06-51030417
E-mail: hits@nonotes.nl